Anmeld en fuphjemmeside

Fup med falske webbutikker er et stigende problem. Men hvad skal du gøre, hvis du støder på en falsk webshop? Anmeld fupsiden her via tryghedsmærket.dk

Økonomisk kriminalitet i forbindelse med online-handel er nemlig mangedoblet den seneste årrække ifølge politiets tal. Svindel på nettet er strafbart og en sag for politiet. Politiet har eksperter, der arbejder med at afsløre fupbutikkerne på nettet, i afdelingen SØIK (Særlig Økonomisk og International Kriminalitet), også kendt som bagmandspolitiet.

Hos SØIK har man større chancer for at stoppe svindlerne, og forhindrer flere forbrugere i at bliver snydt, hvis de gøres opmærksomme på fupsiden. Send derfor en anmeldelse af fup-siden via tryghedsmærket formular her på siden, så sendes den videre til SØIK’s afdeling for økonomisk kriminalitet efter at være blevet valideret af tryghedsmærket.

 • Din mening tæller!

  Der vil altid være brodne kar, og vi vil altid forsøge at komme dem til livs. Derfor er din anmeldelse utrolig vigtig.

  Hvis du er i tvivl, så indsend din anmeldelse alligevel, så tager vi stilling til den.

 • Din sikkerhed er i fokus

  Derfor er det utroligt vigtigt at man anmelder en side, såfremt den ikke lever op til de lovkrav og god skik, der gør sig gældende i dag.

  Vi ønsker ikke at støtte op om hjemmesider, der ikke holder, hvad de lover eller på anden vis forsømmer sin kunde i det omfang, det er retfærdigt.

 • En sikker handel

  Du skal altid kunne stole på at købe eller handle med en hjemmeside, der har tryghedsmærket, derfor er det vigtigt, at du anmelder i de tilfælde det er berettiget.

  Det gælder både ikke-medlemmer og medlemmer.

andre personer har allerede anmeldt.